стежкою в свiти

Оновиться околиця.
І всупереч зеленому,
всупереч весняному,
серед
протиріч
новий день народиться,
журавлиний клич.
Мороком
над берегом,
стежкою в світи.
Я до тебе
Осене, вже готова йти.
Під зорями,
під віттям,
серед розмаїть,
шляхами
день і ніч,
тобі йти назустріч.


Рецензии