Рудимент

Просиш щастя кожен день,
Щастя тобі мало.
- Чуєшь мила, ти мене,
Знаєшь - закохала!

Я терплячий, я мовчав.
Дивина, та й годі.
Ти кохала мені мозг,
Навіть на городі

У садочку, у хліву,
Вранці або внОчі.
Слів вже навіть не знайду,
З@їбла, корочє!

- Що ти любий, мій герой
Де моя провина?
Ти ж ведешь себе зі мною,
Як ота скотина.

Ні канхвет мені, ні ласк,
Квітів не даруєшь!
Принеси кажу води,
Ти мене не чуєшь.

Я ж для тебе увесь час,
Зріла, розквітала.
Кращє б цноту я свою,
Василю віддала!


Довго ще скублись вони,
А ще скільки будуть.
Однє одного гріхи,
Ніколи не забудуть

Начє правильно жили,
Разом так старались.
А по факту - дві біди,
Банально - з@їбались

То не казка  - то життя.
Вибачте за мати!
Зовсім не для рими, ні,
 Їх хотів додати

Бо сім'я, кохання, шлюб,
Рудимент природи.
Ніхто іншим не віддасть,
Власної свободи.


Рецензии
Ти искала рудимент,
Щоб триматься ничью,
Цэ ж бiл мой тоби презент,
Бачишь, ти, воочию?

Ах, кака яка ти все ж,
Гадкая дивчина,
Мижду глаз твоих промеж
Важлива причина.

Алексей Ермишкин   13.09.2020 13:21     Заявить о нарушении