Епiдемiя

(гумореска)

Пригнічений тривалим карантином
Кирило вирішив послабити вузду:
-Від тої туги ледве не загинув!
Від острахів отих немов в аду!..

Отож подавсь (не до кафе!) до ресторану!
Бо ж треба якось настрій піднімать;
Меню перечитав вельми старанно
(Собі вгодити – то не когось ублажать!)

Чекав фірмову страву півгодини –
І ось вона поставлена на стіл:
Чудово виглядає, мов картина,
Яку хтось із художників створив!

Та що за смак?! – Не годен того їсти,
Це м’ясо – не жується, без смаку!..
Офіціант дивується:
-Ну звісно,
У масці їсти?!? – повнеє «ку-ку!»…

28.08.2020.


Рецензии