Шакалам справы нема jначыj,

Ек но хапаты неvных овц

І вот в свободноj Беларусі
Свобода прервана зверьём:
Мол, ты чево еsё бастуеш.
Шо, vіць сав7 нехарашо?

А дело ведь не в vізні чукчыj.
Куда страшнее проізвол,
Шо чынять всюды проців бульбінк,
А то і спроці бураков.

Я ны заsо ны буду v дуsыj,
Колы-тколя удруг новш дом
Да шэ j нывістку взьму красулю
Ілі худоvніку вугол.

І шырыj, шырыj ноздры в зубрыj:
А ну но вытны во в sыток!
Хотя всё стадо в стоjлы бутто
І а ны овн ны на роvон.

І телевізор мутыть-пудрыть
Мозгы крывыjі лаборов.
І ек ты поjмыш, шо з Васюхо,
Чого аv клычэ в ліс ослов.

...і вот двоіцца у вачох.
Така ву псов лябов

...ась? ныпонятны буквы чукчый?
Так во жэ: V = Жучок
А S ек бы ШЧанё вш.
Ну, й  J то Йог


Рецензии