Вересень

БурштинОвий вересень на сході.
Запалають золотом ліси.
Осінь у насиченій природі
Все заповнить барвами краси.
Стримано осінньо-говірливі,
Де відтінки жовтого горять,
Ті пейзажі -  майже неможливі,
Що в музеях чинно не висять.
Міддю червоніє свіжий ранок
Без пташиних голосних трембіт.
І чаклунське літо наостанок
Прибирає свій зелений слід.


Рецензии