Тiльки зi мною продано

Тільки зі мною!

РЕП:
Всі! Ага!
Разом! Затанцюй із нами.
Заведемо танцмайдан хітами!

Підійди, підійди поближче,
Нахились, нахилися нижче.
Подивись, подивися мені в очі,
Запали цей вогонь. Я з тобою бути хочу.

Ти така вродлива,
Неначе неземна красуня, наче Діва.
Ти дика і пластична, наче кішка.
Не стримуй почуття! Ти супер-модна фішка!


Ритми шалені нас поєднали,
В танці нестримнім тіла з’єднали.
Ти не тримай у собі кохання,
Ти танцюй зі мною до світання!



ПРИСПІВ
Тільки зі мною запали цю ніч.
Зі мною одною. Пристрасть відпущу на волю.
Тільки зі мною, ти мене поклич.
Зі мною одною. Я йду за тобою.

Ти є мрією мільйонів, ти така одна.
І красою неземною серця розбиваєш.
Ти буваєш зовсім різна, грішна і свята,
Та поруч зі мною про все забуваєш.

Ритми шалені нас поєднали,
В танці нестримнім тіла з’єднали.
Ти не тримай у собі кохання,
Ти танцюй зі мною до світання!

ПРИСПІВ
Тільки зі мною запали цю ніч.
Зі мною одною. Пристрасть відпущу на волю.
Тільки зі мною, ти мене поклич.
Зі мною одною. Я йду за тобою.




РЕП:
Підійди, підійди поближче,
Нахились, нахилися нижче.
Подивись, подивися мені в очі,
Запали цей вогонь. Я з тобою бути хочу.

Вона знає пароль,
Відкриває двері до раю.
Швидко змінить свою роль,
Але її я вже добре знаю.

Знаєш, знаєш, що потрібно
Зі мною зробити… Зі мною зробити…
Знаєш, знаєш, що без тебе
Мені не прожити, мені не прожити!

Ти мене поклич!
Запали цю ніч…
Ти мене поклич!
Запали цю ніч!


Рецензии