ТВОI ОЧI

ТВОЇ ОЧІ

Сл. і муз. Борислави Білоцерківської

Я думаю, мила, про тебе щомиті,
Пісні про нашу любов на ріпіті.
І тисячі миль знову нас розділяють,
Та почуття в моїм серці палають.

Згадаю твої уста, твої очі,
Щасливі дні і шалені ночі.
Так хочу знову тебе обійняти
І вже ніколи не відпускати!
 

ПРИСПІВ:
Твої очі – це зорі. Неначе у морі
Я в них потопаю, тебе я кохаю.
І щодня, щогодини рахую хвилини,
Коли знову стріну кохану, єдину.
АБО
Коли знов зустріну найкращу, єдину.

Без тебе мій Всесвіт похмурий і сірий,
Лише з тобою я справді щасливий!
Ти вмієш у серці вогонь розпалити
І показати, як треба любити.

Згадаю твої уста, твої очі,
Щасливі дні і шалені ночі.
Так хочу знову тебе обійняти
І вже ніколи не відпускати!


Рецензии