Дiвчинка-джаз

ДІВЧИНКА-ДЖАЗ

Сл. і муз. Борислави Білоцерківської

Часом у серці смуток буває
І настрій зникає кудись.
Я за старенький рояль свій сідаю,
Кажу собі: «Усміхнись!».

Я клавіш торкаюся, в звуках купаюся,
Ноти летять в небеса.
Коли я співаю джаз, можу спинити час.
Щастям наповню серця!

ПРИСПІВ:
«Дівчинка-джаз» усі називають мене.
Співаю я для Вас, радіє довкола усе.
Дівчинка-джаз… У небо летить пісня ця.
Вона звучить, вона живе, бо пісні немає кінця!

Якщо душа твоя оживає
Від звуків, що змінюють світ.
Ти поділися частинкою щастя
І в небо здійсни свій політ.

У мріях і наяву піснею я живу,
З нею іду до кінця.
Коли я співаю джаз, можу спинити час.
Щастям наповню серця!


Рецензии