Дiвчинка дiанка

Загорілася у небі зірочка маленька,
Народилась в Україні дівчинка гарненька.
Зранку встану, заспіваю пісню солов’їну
І про тата, і про маму, про усю родину!

Я красуня непроста, звуть мене Діанка.
Чути голос мій здаля із самого ранку!
Заспіваю пісеньку – і всміхнуться квіти.
Полюбляю я щодня сонечку радіти.

Знаю я багато нот, граю на роялі.
Мрію стати зіркою на телеекрані.
Хочу я усім довкола радість дарувати,
І, тому для всіх на світі буду я співати!

Я на конкурс одягну платтячко рожеве,
Подарую Вам усім пісеньку про себе!
Хай вона завжди лунає на усі країни,
І підспівують зі мною гори і долини.



 


Рецензии