Дарую

Не розумію, що зі мною, коли я поруч із тобою.
Життя моє стає яскравим, і оселяється знов в серці любов.
В моїй душі вогонь палає і кожен день теплом вітає.
Твоє кохання окриляє, а я дарую тобі свої пісні.

ПРИСПІВ:
Дарую я тобі свої обійми, дарую я тобі свою любов.
Частинку свого серця, свої мрії тобі дарую знов.
Дарую я тобі тепло і ніжність, дарую я тобі свої пісні.
Та хочу, щоби ти своє кохання подарував лише одній мені.

Тебе вкраду цієї ночі, ти зробиш все, що я захочу.
Всміхнуться нам зірки у небі і запалає в очах зоряний шлях.
Ніхто не зможе розлучити, ніхто не в силах зупинити
Любов шалену поміж нами. Щасливі будемо ми поряд завжди.
 


Рецензии