Я больше не хочу

Я більше не можу
без тебе...
 ..Дерева відходять до сну, дощами наповнилось небо,
Лиш квіти кричать про весну...

В негоду чи сонячну днину
Я чую твій голос і сміх,
Я чую те слово єдине,
яке ти промовить не встиг...

Воно сокровенне й далеке,
Як осені дні золоті,
Як тужно летячі лелеки,
Воно найщиріше в житті,

І небо дощем розлилося
Й одразу скінчилась весна,
і віття верби розплелося
..Стою над водою одна..

Ріка віддзеркалює небо:
Порожня,сумна, мовчазна...
Я більше не можу без тебе!
Я хочу,щоб ти про це знав!!!

27.08.20


Рецензии