Мовни противоречия

На якій мові говорити?
Глаголить языком каким?
Не можем мови помирити,
И каждый на своём стоим:

- Ваш хуторской язык неясный,
А наш могуч - ко смыслу ключ.
И речь струится как по маслу,
За соловьину многим круче.

- Літ триста мабуть вже минуло,
Як ваш могучий занємог.
Старослов'янський  ми забули,
Спасібо вам, чи спасібог?

А хто на суржику балака,
То не людина - хто зна шо!
Для вух «елітних» то атака,
Як чують - їм не харашо.

Мефодий если бы с Кирилом,
Почули нинішній «язык».
То свої сльози б гіркі лили,
Крестившись, перейдя на крик.

Одні - Арійці смерикові,
Другой кричит: «Великоросс».
Як стадо ділять нас по мові,
Надой хорош, ну и накос.

Политик мерзкий рад стараться,
Він діле щоб владарювать.
Расколы нам в умы ложатся,
Нема кому оті зшивать.

Питання віри підіймають,
Бандера, Сталин - кто герой?
Уми ненавистю качають,
Окутав всех лапшой ушной.


https://t.me/politikstih


Рецензии