Як жыцьцё сваё пражы...

Як жыцьцё сваё пражыў
Ты нікому не скажы,
Што адкрыла, што знайшло
Тваё кволае жыцьцё?

Сьвет уразіў ты, ці ўсьмяшыў,
Ці забудзешся чужым,
Ці гады табе ўжо выйшлі,
Быццам бурбалкі з гладышкі?

Ці вядзе час да мяжы,
Дзе не зьвернеш, не зьбяжыш,
Ці ў куросаньні ўсясьветным
Тваё месца  -  рай ды пекла.
-22.08.20.


Рецензии