Танго Морфiй

Музика і виконання Юрія Вострова
https://youtu.be/io7ojPRnqkw



Ти, наче морфій, всю душу отруїла!
Ти з'явилася мені - чудом уві сні…
Любов безсила –  згубна мани сила,
Без чуття життя -
шлях у небуття…

І я в самотності твій образ споглядаю,
Але тому коханню вік короткий знаю!
Як морфій погляд твій мене вбиває -
очі так горять,
солодко труять…

В пітьмі жаги твої чарівні губи
тільки уві сні лагідні мені….
І хай, як морфій, зведуть мене у згубу
хай навік засну -
в тебе порину!

Ти, наче морфій, всю душу отруїла!
Ти з'явилася мені - чудом уві сні…
Любов безсила –  згубна мани сила…
Але без чуття -
морок для життя…


Рецензии