Постфактум...

Чекали свята… дійство  незабутнє…
Та тільки хтось поплутав береги -
Бо ось таким ввижається майбутнє
Очима та в уяві ворогів.

Що навіть у кошмарі не присниться,
Чи то кремлівський підказав куратор?
І маємо… оголені сідниці…
А під ногами жовто-синій прапор.


Рецензии