З Днем Незалежностi, Украiно!

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УКРАЇНО!

Миру, любові та благословіння!
З Днем Незалежності, моїй Україні!
Синього неба без хмар та без грому,
Щастя хай зайде до кожного дому.

Зірок яскравих у темряві ночі,
Дальнього зору, щоб бачили очі.
Світлих надій у безмежних просторах,
Добрих людей, що завжди підбадьорять.

Горе минає нехай стороною,
Біль хай затихне, що вліз із війною.
Милості Божої, у горі — терпіння,
Не забувай, є у Бозі — спасіння!

То ж відкривай своє сердце до Бога,
З Ним переможеш і зло, і тривоги.
Щедрого вечора з хлібом та сіллю,
Та залишайся щасливою, вільною.

Будь незалежна, у згоді — зростай,
Благословенним хай буде твій край,
Благословіння — у кожну родину!
З Днем Незалежності! Живи, Україно!

Тетяна Мороз

24 серпня 2020


Рецензии