Ми двi долi

Ми дві долі – половинки,
Ми дві долі у житті,
Як маленькі горошинки
Загубилися в стерні.

Ми дві долі – половинки,
Що єднаються лиш в сні,
Як у небі дві хмаринки,
Як дві крапельки ясні.

Ми дві долі – половинки,
Ми два серця на землі,
У очах горять іскринки,
І зливаються в жалі.


Рецензии