Протидiя

Не питаю. Знаю сам. 
Відчуття в мені не змеркло.
Воно тут десь. Саме там.
За душою в мене пекло.

Так-і-так, пекельну тлю       
ОбізгАрю, гАсти змушу;
Сам себе переступлю,
А спасу собою Душу.

А на зріння, а на слух   
Пекло тче свої ятрИла,
Та зі-мною — Чистий Дух,
Він і я, ми разом — Cила!


Рецензии