Ж, ан тынычлыгыма шатланам

Ян,гыр яуганына шатланам мин,
Шэхэр чыланганга шатланам,
Кичэ тузан баскан тубэлэрнен,
Чиста булуына шатланам.

Язгы дэртнен, инде сунуенэ,
Козлэр килуенэ шатланам.
Синен, бик еракта булуын,а,
Исэн булуын,а  шатланам.

Синен, минем очен инде куптэн
Чит-ят булуын,а шатланам.
Сезнен, Казанда  да шундый куркэм
Сафлыктыр дип уйлап шатланам.

Гомерлэрнен, тыныч кына, салмак
Агып ятуына шатланам,
Дэртле язнын, кискен, кылмый,гонах
Утеп китуенэ шатланам.

Хэрбер хиснен,  табигый уз вакыты
Булуына бик тэ шатланам.
Безнен, яшьтэ кочле хислэр артык
Кирэк булмавына шатланам.
 
Шифалы ян,гырлар белэн килгэн
Козге  хислэремэ  шатланам....
Ж,ан тынычлыгыма шатланам....


24.08.2020 ел


Рецензии
Ян тынычлыгы ин,зур бэхет дилэр олылар. Бэхетле бул гел шулай, Римма!

Альфира Зайнутдинова   25.08.2020 16:22     Заявить о нарушении
Рэхмэт, Альфира!

Римма Сагадеева   13.12.2020 21:03   Заявить о нарушении