Сумна стор я

відлуння мрій — блакитний птах...
у замкнених очах.
і я боюсь відкрити їх —
глузливий чути сміх.
навіщо тут? чому жива?
не маю гадки я...
тремтить сльоза... бренить струна...
історія сумна.


Рецензии