Белоснежная нежность

Белоснежная нежность томности рук,
Изящная прелесть изгиба тонких кистей,
Словно порхание лёгких крылышек Фей
Чувственный трепет пальцев в танце любви.

Сплетение кружева на сцене Вселенского театра
Сияет бабочкой зеркального отблеска солнца
На лунных призрачных крыльях фантазма
Оставляя прозрачный шлейф мерцания звёзд.

Танец интимного таинства шествия ночи
Переливание блеска в бисерном окко фриволите
Золотой нитью мудрости Русских людей
Рисуя ажурный узор живородящего духа Земли.

Княжна Татьяна Романова

The snow-white tenderness of languid hands
The graceful beauty of curve of slender wrists
Like a flitting of light wings of Fairies
Sensual flutter of fingers in the dance of love.

Weaving lace on the stage of the Galactic theater
A shining butterfly of mirror reflection of the sun
On the lunar ghostly wings of fantasy
Leaving the transparent train of the shimmering stars.

A dance of intimate mystery of the night's procession
The transfusion of shine in a beaded tatting occo
The golden thread of the wisdom of Russian people
Drawing a fancy pattern of viviparous spirit of Earth.

Princess Tatiana Romanova

La tendresse blanche-neige de la langueur des bras
Le charme gracieux de la courbe des fins avant-mains
Tel le voltigement des ailes l;g;res des f;es
Flottement sensuel des doigts dans la danse d'amour.

Tissage de la dentelle sur la sc;ne du th;;tre Galactique
Brille telle la papillonne du reflet miroit; du soleil
Sur les lunaires ailes fantomatiques du fantasme
Laissant une tra;n;e limpide d';toiles scintillantes.

La danse intime du myst;re de la procession de la nuit
La transfusion de brillance des perles dans un occo frivolit;
Le fil d'or de la sagesse du peuple Russe
Dessinant d'un motif ajour; de l'esprit vivipare de la Terre.

Princesse Tatiana Romanova

La bianca nivea tenerezza di mani languide
La bellezza graziosa della curva dei bracci sottili
Come il svolazzo delle ali leggere delle fate
Sensuale tremore delle dita nella danza dell'amore.

Intreccio di trine sul palcoscenico del Galattico teatro
Brilla come la farfalla del riflesso speculare del sole
Sulle ali spettrali lunari del fantasma
Lasciando il strascico trasparente di stelle scintillanti.

Danza dell'intimo mistero della processione della notte
La trasfusione di splendore in uno occo di guipure di perline
Il filo d'oro della saggezza del popolo Russo
Disegno un motivo traforato dello viviparo spirito della Terra.

Principessa Tatiana Romanova


Рецензии