Рахунок

Мені не треба сніга влітку,
Ви,знов брехню зліпили гидку!
Я не благаю від долі щастя,
Лише вгамуйте серцебиття...

Я гину мовчки,сміючись в очі,
Я не рахую ні дні,ні ночі,
І всі рахунки прийдуть з могили,
Як брехня та наклеп всіх обдурили!

Р.S.У чому я винна і боги не знають,
    Вони як русалку мене сповівають...


Рецензии