У кожного сво мр

У кожного є свої мрії
Які поведуть за собою
Красиві, приємні, щасливі
В житті нам слугують метою
І лиш би не зупинитись
На все вистачало би сил
Як буде нездіснене снитись
У втілення ще більше вір

Ми мрієм, не втратив надії
Важливим наш є результат
Але не завжди розумієм
Шляхи до мети - кращий скарб
Коли до мети доберешся
Отримаєш праці плоди
Здійснилось те що хотілось?
Свої відчуття перевір!

Чи стане бо ліпше нам жити?
Чи вірна була з сотень мрій?
Тоді ми почнем розуміти
Цінити шанс вибору свій
24.08.20 1:50


Рецензии