Молитва за Украину

Колись Ти сказав, Бог, Я вас не покину,
В за правду й свободу бою.
Так, Господи Боже, спаси Україну,
Багатостраждальну мою.

Сьогодні річниця, як спина до спини,
Ми стали за рідний наш край.
Ах, Боже, не дай, щоб вона в роковини
Перетворилась, не дай.

Наш люд заблукавши, де право, де ліво,
І досі, і досі не зна.
Його оббирають обранці брехливі,
Вбиває нещадна війна.

Прости нам Господь, це бездумнеє свято,
Цей пир, що під час він чуми,
Не стань справедливо за дурість карати,
Дай тим святкувальникам Тебе пізнати,
Війну і хвороби спини!


Рецензии