Д м молитви

Тут тихії води і пажиті трав
І сонце за обрій не сходить
А серед великих й маленьких отар
Господь добрий Пастирем ходить.

Він словом як жезлом пасе їх своїм
І душу за них покладає,
І з безлічі вівць, хоч нема ліку їм,
Він кожну по імені знає.

І кожній Він слово дарує своє
Чи втіхи, чи докору може.
А немічним поміч і ласку дає
Й на плечі їх інколи ложить.

Тут кожен спасіння й розраду знайде
І рани загоїть від битви.
Невже ви не знаєте це місце де?
Це Дім Божий, це Дім молитви.


Рецензии
Так воно й є -Дім Молитви це дім Божого покоя, радості й всього самого найкращого на цій землі!

Виктория Борисова 2   17.11.2020 21:10     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.