Вже не лiтаю

Вже не лiтаю.  i чарiвнi крила,
Якi чимдуж злинали до небес
В старiй шухлядi припадають пилом…
Бо ти пiшов i рай навколо щез.
Тепер проста,така, як всi навколо-
Робота,дiм i пОсти в Instagram…
Тепер проста. I бiльше вже нiколи
Не зможу вiрити нi людям, нi словам.
Ну,як ти там,коли мене немає?
Хоча,я знаю,що тобi однак..
Нас поруч вже нiчого не тримає,
Але,як засумуєш,дай лиш знак.


Рецензии