Кримськ соняшники

 Кримські соняшники

Той соняшник пригрівся біля тину,
Цвіте:  гаряче – жовті пелюстки.
Його насіння я привезла з Криму
Та й пестила, як пестять малюків.
Кивають вдячно квіти мальовничі
Улюблениці сонця – дітлахи -
До нього щиро тягнучи обличчя
Й ховаючи насіння від птахів.
Він незвичайний –  повний надзвичайно,
Насіння коло сховано з очей,
І кожен день він щиро зустрічає
Повз нього вдовж проходячих людей.
Неначе шле він їм вітання з Криму,
Нагадуючи всім,що там – вона –
Його кохана рідна  Україна,
І що по їм сумує теж вона.

19.08.2020р.


Рецензии
Класс, Леночка! Дякую! Удач!

Валентин Корнев   22.03.2021 22:37     Заявить о нарушении