Не бядуй чалавек...

Не бядуй чалавек,
Што нядоўгі твай век,
Што заўсёды чагось нестае,
Што дарэмны задумы твае:
Бо ты храм збудаваў  -  боскі храм на гарэ,
Дрэвы, дзеткі ў якім узрасьлі
І азначыць ураз гэта, што чаі твае
Да Ўсявышша, бясспрэчна, дайшлі.
-18.08.20.


Рецензии