Ти мо все

Моє натхнення, моя воля,
Моє кохання ти і доля.
Моє життя в гірських потоках,
Моє повітря в хвилях топких.

Моє ти все — ніяк інакше!
Моє спасіння в хижих хащах,
Моя свята, та не ікона,
Моя кохана ти від Бога.

Ти моє все! Планети, зорі...
Ти на вустах солоне море .
Ти щастя першого цілунку,
А я для тебе кимось буду?

      Александр Кармышев
          09.08.2020


Рецензии