На берегах...

Я йшла по берегах весни,
В зелених шатах павою ступала.
Пісні співали п'яно солов'ї
І щастя сонцем, красно, усміхалось.
Вітри леліяли мій сон...
Степами полини гойдали хвилю.
Я чарувалася  просторами, злетіла в мріях.
Мій край, земля, - мій берег милий...
Заглянула за небокрай, - там у лісах
Розквітли квіти
І Мавки, милий голосок, виспівував у верховітті....
І написала вірші поринувши у ту красу...
І в серці всю її несу...
Моря і гори , і долини, - я все блукаю в них донині...В лісах, на луках, серед хмар...
Й душа у захваті...
Тепер співає словом у віршах...


Рецензии