Процедура

-Але ж гарні кучерики
У твого Микити! –
Люба заздрісно зітхнула, -
Що ж ото робити?
Бо у мого у Романа
Скоро лисина повстане…

Подруга на це недбало
Махнула рукою:
-У Микити теж бували
З зачіскою збої,
 Але хтось йому зненацька
Гарну дав пораду…

Стрепенулась Люба хвацько:
-Скористаюсь радо!
Може й мому допоможе
Вигляд оновити,
То ж кажи мені швиденько,
Що треба робити?

-Мій Микита кожний ранок
Опісля зарядки
Чуб яйцями натирає –
Отакі порядки,
Потім трішки зачекає,
Потім йде до душу…

Люба горісно зітхає
-Зазначити мушу,
Для  Романа це не гоже -
Така процедура;
Руханка не допоможе
(Не з його фігурою!)
Безнадійно, рад - не рад…

А твій Микита – акробат!!!

21.08.2020.


Рецензии