Зиндаги ба нокас зорам кардай дуст

Азоби рузегор хорам кардай дуст,
Гами дунё ба сар борам кардай дуст.
Надорад калби зор як дам кароре,
Беикболи чун беморам кардай дуст.
Наёфтам рохи бурдбори зи такдир,
Кашмокашихо афгорам кардай дуст.
Зи мухаббат начашидам лаззате,
Ба оху дод гирифторам кардай дуст.
Надидам ман рафик дар пахлуи хеш,
Зиндаги ба нокас зорам кардай дуст.
Хамеша аз хато хосил надидам,
Ачаб кисмат бесамарам кардай дуст.
Пушти панчара борон аз ашки ман,
Тира абре дилозорам кардай дуст.
Маро манзил бубин сарду бечарог,
Дарди ин хасрат шармсорам кардай дуст.


Рецензии