Зорепад

Нехай твої бажання, кохана, збуваються не з падаючою зіркою на небосхилі,
а з багатотисячним яскравим зорепадом!



Любов у серці оселила
Невтомну пристрасть теплоти,
Нагій душі вдягнула крила,
Піднявши в безмір висоти.

І з оксамитового неба
Зірками встеленого вщент,
Лишила падати до тебе
Багряно-зоряним дощем.

Летівши я, неначе вітер
Торкався крилами зірок,
До тебе, кращої на світі,
Спішив зі швидкістю думок.

Польотом з прірви небокраю,
До тебе линути я рад.
Твої бажання хай здійсняє
Мого кохання зорепад!


Рецензии