Лимерик 108

A painter, who lived in Great Britain,
Interrupted two girls with their knittin.
He said, with a sigh:
«That park bench… well, I
Just painted it, right where you're sittin.»

Британский художник однажды,
Вздохнув, двум заказчицам (каждой)
Прискорбно изрёк:
«Ну… вышло – что смог:
Скамейка. Так мучает жажда!..»


Рецензии