На вiльну тему

Виклика директор школи
Юрчиного тата
Й починає обережно
У нього питати:

-Як ви ставитесь до геїв? –
Тато очманів:
В голові його пронеслась
Низка почуттів!

-Натяка на щось директор?
Чи не натяка?...
Певно, варто перевести
Свого малюка
В іншу школу?!. Неподобство!
Що ж ото робить?!?...

Та директор очманіння
Перервав умить:

-Приведіть до нас швиденько
Учня Карпюка! –
Наказав він секретарці, –
Батько тут чека…

Сумно дивлячись під ноги
Увійшов Юрко.
По столу директор строго
Гримнув кулаком:

-З яким хлопцем цілувався
Ти у себе в класі?!
І не вздумай відпиратись –
Вірю я бумазі!..

Ось твій зошит, ти все ясно
В ньому написав:
«В нашім класі гарний хлопчик
Мене цілував!..»

-Це не я, це Маргарита,
Сусідка по парті,
Твір цей я списав у неї…
-Так робить не варто!!!
-Щоб було без помилок…

-Отож матимеш урок
Більш такого не робити:
Власним глуздом треба жити!

10-11.08.2020.


Рецензии