нащо смуток, тобi, осiнь

Нащо, смуток тобі, осінь?!
Нащо він тобі,
Глянь, щасливо,
не томись в журбі
Глянь навкруг, невпинна осінь,
Глянь на мудрий свій посів.
Зорі ясні
тобі в коси,
із всіх, всіх часів.
Нащо смуток, тобі, осінь?!
Нащо він тобі,
глянь на місяць між верхів’ям сосен,
він пливе в своїй обнові.


Рецензии