Hennes och hans

Hennes och hans, —
Den h;r v;rlden ;r v;r.
Ge mig en chans,
Jag ska ;ka mot norr.

Ge mig en blick —
Mitt beg;r och behov,
K;rlekens skick,
Ett om;ttligt upphov.

Gl;m alla prov,
Sjung mig br;ckligt och tyst.
V;rlden ;r grov
Men vi sm;ler till sist...

18.08.20 23:53


Рецензии