Мрii зникають щодня

Мрії зникають щодня.
Чиїмись непродуманими зауваженнями,
Сміхом, коментарями, мовчанням ми
Їх можемо вбити.
Тому є лиш одна порада – загартовуйте мрії,
Робіть їх залізобетонними.
Прораховуйте всі дрібниці та ніколи не поступайтесь.
Закривайте серця, тепловим індикатором перевіряйте людей
У пошуках довіри, прогресу, дружби, і тільки потім
Діліться.


Рецензии