Талановита

Вихваляється Марина
Кумові Івану:
-Ах, яка ж талановита
Донечка кохана:
І співає, і танцює –
Талантів багато,
То ж професію проблемно
Буде обирати!

-Швидше буде танцівнивцею, -
Повіда Іван.
-Бачив, як вона танцює?!.
-Слухав, як співа…

20.08.2020.


Рецензии