Усмiшка на пiску

Навіщо це було тобі потрібно,
я так ще до кінця й не зрозумів…
І серце ніби пташка билось дрібно,
і стільки пролилося ніжних слів…

А очі! Зеленаво-жовті очі –
бездонний вир і моря глибина,
купальської відлуння диво-ночі,
як папороті квітки таїна…

Не склалося… Не оп‘янило зілля
і на піску розтанули сліди…
Та усмішка шаленого похмілля
зі мною залишИться назавжди…

20.08.2020


Рецензии
Цікаво сказано! Успіхів!

Артур Грей Эсквайр   20.08.2020 11:44     Заявить о нарушении
Дякую, Артуре, навзаєм!)

Олександр Мачула   20.08.2020 17:36   Заявить о нарушении