Сон

Спи, не думай не гадай.
Віки стомлені закрий.
Місяць, зорі, тиші рай.
Чарівне сниться у ві сні.

Хай забере, вбере у себе,
всю тяжкість дум минулих літ.
За що так серце важко б'ється,
душа від холоду тремтить.

У ніч безкрайню і холодну,
твоя тривога відлетить.
І в нескінченності вогнів,
навік розвіється у ній.


Рецензии