Гэто ж но нацыкы

Выйшлы біць батюшку

І вот шо в нас робыця.
Господі Божэнька!
Луплять і дуплять
Монс3 всіх роботый ж.

Гэто ж наводчыкы.
Ну, тіп літовцы.
А вот за батька
Ціла прам армія ж.

Ась? Пырыдаты
Вам шэ й уладу всю?
Дак эт захваты
Зов7 ныправільны.

І КоньСьціТуція
Робыть в7 гупра:
Можня хапаты
Всіх зайцый за краты ш.

Так! Вы всі тракторы
Хоч мні вжэ вкрасты?
Ну-ка, омоновцы,
Быстро выровку йім!

А тут теа3 шэ
Да філармонія
І а ны падлы
Тэго ны й бачылы.

Так от вся чаша
Терпенія гахнулась.
Скількы ж обманьваты
Можня засраньцям нас.

Выборы, гых, дывы,
Мы провылы собі!
І понапысвалы
Всэ ек колысь завжды.

Нашчо ж шчытаты шчэ
Голос отправляный.
Так, на скік нада вам,
Сашка, смачн яблачак.

...і но 3 барышні
Нас пуддіржалы ж, бач


Рецензии