Чи хто бачив також...

Чи хто бачив також як міняється світ
Коли деякий час серед мрій проведеш?
Як міняється "смак" від полону думок,
Розцвітає життя від напою "любов".
Як з'являється сенс коли хтось надихнув.
Коли здався в собі - все стає не таке.
Коли довго ти щось руйнував у думках,
Через деякий час і в житті стає "жах".
Я помітив що все починається з нас.
У яких кольорах мої мрії й думки.
Щоб отримати щось вір що вже получив,
Щоби на завтра радіть не треба сьо-дні тяжіть.
Досягають мети в першу чергу в собі.
Коли розум здолав - сумніви чи то страх.
Тож щоб все було добре - про погане не мрій,
Якщо хочешь чогось - в думках спочатку "примір".


Рецензии