Знов безсоння в ноч

Знов безсоння в ночі:
То колишня  зима синім холодом тужить,
Та із пам*яті знов підійма –хоч кричи –
Та без жалю вигортує душу
Заметілі нестримну  шаленість –
Тую сніжну лавину –
Що назавжди раз*єднує єдність,
Та лишає лише  половину.

15.04.2020г.


Рецензии
Леночка, Класс! Красивый украинский! Удач!

Валентин Корнев   26.09.2021 15:08     Заявить о нарушении