Лимерик 105

A certain young fellow named Bee-Bee
Wished to wed a woman named Phoebe.
«But, – he said, – I must see
What the clerical fee
Be before Phoebe be Phoebe Bee-Bee».

Повеса с фамилией Биби
Задумал жениться на Фиби.
Но Фиби любя,
Шептал про себя:
«На свадьбу – не дам и на дыбе!»


Рецензии