На грани

Я на грани отчуждения,
На грани невезения,
На грани изменения.
Я на грани отступления,
На грани осквернения,
На грани вырождения.
Я на грани отрицания,
На грани нежелания,
На грани вымирания.

Я на грани отупения,
На грани запрещения,
На грани извращения.
Я на грани отставания,
На грани замирания,
На грани отпевания.
Я на грани придыхания,
На грани осязания,
На грани вымирания.

Я на грани напряжения,
На грани унижения,
На грани повреждения.
Я на грани устранения,
На грани исступления,
На грани завершения.
Я на грани подсознания,
На грани увядания,
На грани вымирания.


Рецензии