Весна

Цвітуть дерева ніжним цвітом,
Весна постукала в наш дім.
Вже небо світиться,як літом,
А за горою дощик,грім.

Луги,поля,пейзаж багатий,
Вже у гайочках чути спів.
Там  поруч  хор ворон носатих
Лякає з гілок голубів.

Затихло небо в час вечірній,
Заграла водами ріка.
Сидять в гнізді лелеки вірні,
У  небі зірка,он яка!

Шумить,як дощ, весняний сад,
Так хочеться з тобою жити.
Усюди в тебе,весно,лад,
Чому  тебе не полюбити?

15.042020.
В.Олійник.


Рецензии