Купання в поднебесной

Моя голубка білокрила,
ти летиш через долини,
через ліса та ріки і поля
наче матуся до дитини,
у моє вікно.
"Я твій а ти моя" -
співаю серенади серед днини
Твоя довіра і краса
моє серце покорили.
Я став покірним як маля,
бо твої очі мої ніжки підкосили.
Ти наче милість божа,
тебе і не чекав зустріти,
і вісточка твоя в духмяних квітниках
із пелюсток вже стелить ложе,
щоб ми могли ночами бескінечно гомоніти.

Я мовчу, не говорю ні слова,
та моє серце до тебе кличе.
Минулі почуття,
слова і вчинки стали як полова.
А моя теперішня любов
тобі так личить.
 
Я так чекав на тебе,
коли ти прилетиш,
в якому образі чи стані сам не знавши..
І не відразу розпізнав,
свою радісну голубку,
а лише згодом,
глибше покохавши.


Рецензии