А каберне хай верне, нам нiяк без нього!

"А даме ль с собачкой Емелю судить?.."

"Ну, и как Бернес тебе?", -
Я спросил Емелю,
Выгуливавшему во хмелю
Его спаниеля..."

Кобель - мне, а эту суку
Забирай себе.
И спасибо за науку
С пани, эль, тебе!..


Рецензии