семи спящим отрокам иже во Эфесе

Господи Иисусе Христе Сыне Божий
Грядый судити живых и мертвых
Молитв ради святых Седми отроков ефесских
Помилуй нас грешных ~
Прости грехопадения всей нашей жизни
и имиже веси судьбами
сокрый нас от лица антихриста
в сокровенной пустыне
Спасения Твоего ~
Аминь

17 августа 2020 ~ Семи отроков Ефесских


Рецензии